Livrare flori

Programul de livrare al buchetelor de flori este de luni pana vineri intre 9:30 si 19:00
Livrarea buchetelor este gratuita si se face in maxim 3h de la comanda facuta pe site sau telefonic sau la ora pe care o alegi si confirmarea platii (nu mai devreme de 3h de la confirmarea platii)  . Ultima comanda o poti face la ora 16:00 pentru livrarea buchetului de flori in aceeasi zi la ora 19:00 cel tarziu. Comenzile facute dupa ora 16:00 se onoreaza in urmatoarea zi incepand cu ora 09:30 (exceptand ziua de vineri, in acest caz livrarea se face luni incepand cu ora 09:30)

Livrarea buchetelor de flori prin curier este un serviciu deosebit, menit sa incante destinatarul prin gestul minunat al persoanei care s-a gandit sa-i trimita un buchet de flori.
Noi ne-am gandit sa facem asta pentru tine pentru ca ne place sa incantam oamenii cu buchete de flori deosebite, fie ca ii plac trandafirii rosii fie ca ii plac lalele roz sau minirosele portocalii noi livram florile in conditii optime.
Florile, dupa ce sunt curatate si aranjate in cadrul atelierului Floristicat, pleaca spre destinatarul lor si trebuie transportate cu grija, au nevoie de temperatura potrivita, de hidratare si de un drum lin pana la destinatie.
Noi le transportam cu grija, daca alegi sa trimiti flori prin curier nu trebuie sa-ti faci griji ca buchetul nu va ajunge in conditii optime.
Livrari flori in Bucuresti prin curier.

Livrare gratuita de flori

Deoarece ne dorim sa-ti oferim un serviciu complet, noi asiguram livrarea florilor tale, oriunde in Bucuresti.

Cat de repede livram?

Livram repede! Cat de repede posibil, in aproximativ 3 ore de la comanda, nu si in zilele de sarbatoare insa (de ex 1, 8 martie)

Esti in siguranta

Newsletter

Newsletter-ul Floristicat te ajuta sa alegi buchetul de flori perfect. Plus ca ai access mai usor la o multitudine de oferte!

Toate drepturile rezervate S.C. Floritales SRL © 2017. Nr. R.C.: J40/426/2017, C.U.I.: 36930829, Capital social 13500 RON
Adresa Floristicat.ro: Strada Titus Nr.25, Ap.1, Sector 4, 040166 Bucuresti. Telefon: +40 740 604 604.