Cum comand?


Este un process foarte simplu, alege buchetul dorit, da click pe butonul “Vezi detalii” , esti redirectionat catre pagina produsului unde poti vedea detalii precum ce contine buchetul de flori, ce mai poti adauga la comanda (sampanie, o cutie de bomboane etc) apoi, click pe adauga in cos.Cum pot sa vad produsele din cos?


Sus, in coltul din dreapta site-ului gasesti butonul “Cosul meu”.

Facand click pe el regasesti produsele pe care le-ai adaugat, cantitatea pe care o poti modifica daca doresti si pretul total.


Datele de livrare


Primul pas este sa completezi datele tale(expeditorul) in campurile “Detalii personale” in partea din dreapta. Nume, prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon este necesar sa fie reale ca sa te putem contacta.
Ai cateva optiuni in functie de cum doresti sa faci livrarea de flori.Apoi urmeaza sa completezi detaliile persoanei care primeste florile in campurile de sub “Cui trimiti?” Avem nevoie de informatii exacte si puncte de reper pentru o procesare cat mai rapida a comenzii tale, deseamenea te rugam sa te informezi despre intervalul orar in care destinatarul se afla la adresa respective.

Detalii de livrare


Aici vei trece detalii precum data livrari, intervalul de livrare al florilor, alte observatii si sugetii pe care doresti sa le faci si optiunile de confirmare si notificare.


Mesajul tau


Te rugam sa treci aici mesajul pe care vrei sa-l transmiti impreuna cu buchetul de flori sau sa alegi un mesaj predefinit precum si semnatura.In cazul in care vei lasa spatiul de semnatura, gol, buchetul de flori va ajunge fara ca destinarul sa afle de la cine l-a primit, anonim.


Plata


Selecteaza metoda de plata dorita “Plata online cu cardul” , “Transfer bancar”  sau “Numerar la livrare” iar comanda ta va fi procesata dupa ce se confirma plata ta. Citeste si bifeaza casuta “Termeni si conditii” apoi click, pe “Finalizeaza comanda” si gata! Comanda ta va ajunge in cel mai scurt timp.


Esti in siguranta

Newsletter

Newsletter-ul Floristicat te ajuta sa alegi buchetul de flori perfect. Plus ca ai access mai usor la o multitudine de oferte!

Toate drepturile rezervate S.C. Floritales SRL © 2017. Nr. R.C.: J40/426/2017, C.U.I.: 36930829, Capital social 13500 RON
Adresa Floristicat.ro: Strada Titus Nr.25, Ap.1, Sector 4, 040166 Bucuresti. Telefon: +40 740 604 604.