Fotografie martor

Fotografie martor

Ce inseamna fotografia martor?Primesti de la noi, o fotografie martor a buchetului pe care l-ai comandat ca sa te asiguri ca totul este asa cum ai comandat, componenta este aceeasi, florile arata impecabil si alte detalii de care noi avem grija si nu ne e teama sa lasam sa se vada asta. Nu avem nimic de ascuns, totul este realizat profesional, mai putin pozele pe care nu le editam inainte sa ti le trimitem


Cum se intampla asta?


Dupa ce buchetul pe care l-ai comandat prin floraria noastra online, este gata, ii facem o poza si iti trimitem pe mail, apoi, repede, se livreaza, ca surpriza ta sa ajunga proaspata si frumoasa precum in poza.
De unde stiu ca este buchetul pe care l-am comandat eu?
Imediat ce realizam buchetul, i se asigneaza numarul de comanda pe care il poti vedea si tu in e-mail ul pentru confirmare sau in contul tau de pe floristicat.ro si ne asiguram ca ajunge unde trebuie!

Esti in siguranta

Newsletter

Newsletter-ul Floristicat te ajuta sa alegi buchetul de flori perfect. Plus ca ai access mai usor la o multitudine de oferte!

Toate drepturile rezervate S.C. Floritales SRL © 2017. Nr. R.C.: J40/426/2017, C.U.I.: 36930829, Capital social 13500 RON
Adresa Floristicat.ro: Strada Titus Nr.25, Ap.1, Sector 4, 040166 Bucuresti. Telefon: +40 740 604 604.