Florist certificat

Florist certificat

Buchete de flori, aranjamente florale speciale, buchete de mireasa, buchete de nasa, lumanari de cununie sau orice alt aranjament floral livrat sau cumparat prin floaria Floristicat trece prin mana si viziunea unui florist cerificat.


Ce inseamna florist cerificat?


Dupa absolvirea scolii Catherine Muller din Londra, designerul nostru floral a creat colectii florale distincte, creatii artistice proprii pe care le gasiti in oferta noastra si pe care le innoim periodic. Buchetele si aranjamentele florale pe care le gasesti pe site sunt realizate in propriul atelier de un florist cu diploma in domeniul de activitate florala, pozele sunt reale, deasemenea realizate in atelierul nostru, editate cu bun simt, nu vrem sa ne indepartam de realitate.


De ce as alege un florist certificat?


Pentru ca pe langa indemanarea pe care o poate deprinde oricine ai nevoie de anumite tips&tricks in ceea ce priveste paleta de culori, forma florilor si arhitectura aranjamentelor.
Poate ca la prima vedere nu pare mare lucru sa creezi un buchet de flori insa atentia la detalii este esentiala iar asta depinde si de cunostiintele in domeniu.


Esti in siguranta

Newsletter

Newsletter-ul Floristicat te ajuta sa alegi buchetul de flori perfect. Plus ca ai access mai usor la o multitudine de oferte!

Toate drepturile rezervate S.C. Floritales SRL © 2017. Nr. R.C.: J40/426/2017, C.U.I.: 36930829, Capital social 13500 RON
Adresa Floristicat.ro: Strada Titus Nr.25, Ap.1, Sector 4, 040166 Bucuresti. Telefon: +40 740 604 604.