Termeni si Conditii

Este important sa verifici termenii si conditiile site-ului nostru www.floristicat.ro inainte sa plasezi o comanda si astfel sa schizitionezi un produs de pe site.Utilizand site-ul esti de acord ca www.floristicat.ro este supus unor termeni si conditii pe care le regasesti mai jos, in continuarea paginii.


Identitate

Serviciul www.floristicat.ro este oferit de S.C. FLORITALES S.R.L.
Date de contact :

comenzi@floristicat.ro

0740604604 

CUI 36930829
J40/426/18.01.2017

www.floristicat.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

Produsele comercializate de S.C. FLORITALES S.R.L. sunt produse naturale (exceptie fac produsele de completare de ex. : panglica, hartie decorativa etc) si perisabile. Fiind produse naturale pot exista diferente de nuante si dimensiuni ale florilor de acelasi tip si culoare.


Copyright

Continutul, fotografiile si designul www.floristicat.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.floristicat.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.floristicat.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.floristicat.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@floristicat.ro.


Crearea de cont/inregistrareSite-ul www.floristicat.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.floristicat.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.floristicat.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.floristicat.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.floristicat.ro nu vinde produse persoanelor sub 18 (optsprezece) ani.
www.floristicat.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie. www.floristicat.ro foloseste cookies. Navigand pe site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor


 Datele personale / Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca utilizator al www.floristicat.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.floristicat.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.floristicat.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.floristicat.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti. S.C. FLORITALES S.R.L. este operator de date cu caracter personal - numar infochiosk 382813439935.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail reclamatii@floristicat.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

www.floristicat.ro. va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică). Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi oricând acest lucru prin contactarea noastră.Procesul de cumpararePentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.floristicat.ro este necesar sa identifici si sa alegi produsele pe care ti ler doresti, sa te inregistrezi ca utilizator al www.floristicat.ro sau sa selectezi efectuarea comenzii ca simplu utilizator si efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate in pasul urmator. Pretul afisat pe site este pretul final.
Prin lansarea unei comenzi prin website-ul pe www.floristicat.ro sau prin telefon sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi defasoara operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele destinatarului asigurati-va ca acestea sunt complete, detaliate si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de datele incomplete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie folosite ca date de facturare.

 

Cum cumpar


Este un process foarte simplu, alege buchetul dorit, da click pe butonul “vezi detalii” , esti redirectionat catre pagina prodului unde poti vedea detalii precum ce contine buchetul, ce mai poti adauga la comanda etc apoi, click pe adauga in cos.
Cum pot sa vad produsele din cos?
Sus, in coltul din dreapta site-ului gasesti butonul “Cosul meu”. Facand click pe el regasesti produsele pe care le-ai adaugat, cantitatea pe care o poti modifica daca doresti si pretul total.
Datele de livrare
Primul pas este sa completezi datele tale(expeditorul) in campurile “Detalii personale” in partea din dreapta. Nume, prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon este necesar sa fie reale ca sa te putem contacta.
Ai cateva optiuni in functie de cum doresti sa faci livrarea.
Apoi urmeaza sa completezi detaliile persoanei care primeste florile in campurile de sub “Cui trimiti?” Avem nevoie de informatii exacte si puncte de reper pentru o procesare cat mai rapida a comenzii tale, deseamenea te rugam sa te informezi despre intervalul orar in care destinatarul se afla la adresa respective.
Detalii de livrare
Aici vei trece detalii precum data livrari, intervalul de livrare, alte observatii si sugetii pe care doresti sa le faci si optiunile de confirmare si notificare.
Mesajul tau
Te rugam sa treci aici mesajul pe care vrei sa-l transmiti impreuna cu buchetul sau sa alegi un mesaj predefinit precum si semnatura.In cazul in care vei lasa spatiul de semnatura, gol, buchetul va ajunge fara ca destinarul sa afle de la cine l-a primit, anonim.
Plata
Selecteaza metoda de plata dorita “Plata online cu cardul”, “Transfer bancar”  sau “Numerar la livrare” iar comanda ta va fi procesata dupa ce se confirma plata ta. Citeste si bifeaza casuta “Termeni si conditii” apoi click, pe “Finalizeaza comanda” si gata! Comanda ta va ajunge in cel mai scurt timp.

Preturile/Obligatiile financiareCu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.floristicat.ro reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


Reducerile si promotiile


Reducerile primite prin intermediul voucherelor se aplica doar produselor florale (buchete de flori si aranjamente florale). Acestea nu se pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor (vaze, cosuri, ambalaje)


Cum poti platiiPentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata sau numerar. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi, iar produsul se va livra dupa confirmarea platii, veti fi contactat telefonic de catre un operator Floristicat. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului curierului Floristicat sau direct in atelierul nostru din strada Titus nr 25 dupa o confirmare telefonica.


Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continutUtilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora: 
- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, ofensator nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; 
- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam".
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.floristicat.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.floristicat.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.floristicat.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.floristicat.ro
www.floristicat.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.floristicat.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.floristicat.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 Forta majorawww.floristicat.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.floristicat.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.floristicat.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.floristicat.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.floristicat.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.


Publicitateawww.floristicat.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.floristicat.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectualewww.floristicat.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: comenzi@floristicat.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


Legislatia aplicabilaServiciile oferite de societate prin intermediul www.floristicat.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.floristicat.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. FLORITALES S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


Prezentarea ofertei


S.C. FLORITALES S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.floristicat.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.floristicat.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.floristicat.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.


Dreptul de retur


Conform OUG 34/2014, florile constituie produse perisabile care se deterioreaza rapid și nu pot fi returnate. 
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Floristicat se pot returna după următoarea procedură:

Cum pot da produsul retur?

Poti returna doar produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, insa poti returna vasele, in cazul in care ai achizitionat vasul impreuna cu aranjamentul floral, cu toate accesoriile/elementele initiale Returnarea se face prin expedierea produselor la adresa strada Titus nr 25 ap 1, Bucuresti, in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.prin orice curier doriti, transportul fiind suportat de catre noi. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii si noi iti vom achita contravaloarea produsului in maxim 14 zile calendaristice din momentul primiri coletului.

 
Garantia de conformitate


Raspunderea www.floristicat.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor. FLORITALES SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

- produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

- produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.


Produsele comercializate pe site-ul www.floristicat.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.Esti in siguranta

Newsletter

Newsletter-ul Floristicat te ajuta sa alegi buchetul de flori perfect. Plus ca ai access mai usor la o multitudine de oferte!

Toate drepturile rezervate S.C. Floritales SRL © 2017. Nr. R.C.: J40/426/2017, C.U.I.: 36930829, Capital social 13500 RON
Adresa Floristicat.ro: Strada Titus Nr.25, Ap.1, Sector 4, 040166 Bucuresti. Telefon: +40 740 604 604.