De ce sa oferim flori?


De ce sa facem asta cand putem oferii un obiect cu o viata mai indelungata, pentru ca florile se usuca, nu-i asa? Oferim flori tocmai pentru ca asta spune ceva despre noi, ca persoana. Spune ca vrem sa impresionam prin lucruri pozitive, nu prin opulenta, ca trebuie sa traiesti clipa si nu sa-ti traiesti viata dupa un program bine stabilit. Fii liber si impresioneaza cu o personalitate frumoasa, in special femeile, iubesc asta!


Cine suntem si ce facem?Arta florala facem inca din anul 2010, Floristicat a renascut in 2017 reintrand pe piata florilor din Romania, venind cu un suflu nou prin aranjamente create de un florist certificat. Dupa absolvirea scolii “Catherine Muller” din Londra, designerul nostru floral a creat colectii florale distincte, creatii artistice proprii pe care le gasiti in oferta noastra si pe care le innoim periodic. Aranjamentele pe care le gasesti pe site sunt realizate in propriul atelier de un florist cu diploma in domeniul de activitate florala, pozele sunt reale, deasemenea realizate in atelierul nostru, editate cu bun simt, nu vrem sa ne indepartam de realitate.
Usor, au aparut clientii care s-au convins ca Floristicat nu creeaza buchete de flori “pe banda rulanta” ca acorda atentie fiecarei comenzi in detaliu, ca desi, ne ocupam de absolut tot, de la preluarea comenzii pana la executie si livrare cu flota proprie nu am uitat de partea umana a afacerii si actionam intotdeauna ca si pentru propria persoana.De ce ai alege Floristicat?


In Romania, arta florala este inca bine ascunsa printre chioscurile de termopane de la colt de strada de unde cumperi cei 3 clasici trandafiri rosii sufocati de staniol si celofan.
Stim ca in ziua de astazi, serviciile online sunt supuse semnului de intrebare, ca exista o usoara teama ca produsele “nu vor fi la fel ca in poza” si noi personal ne intrebam asta cand folosim diverse servicii web de aceea colaborarile noastre sunt foarte transparente si vei primi tot suportul necesar.


Aranjam buchete de flori si livram la nivel inalt, suntem foarte seriosi cand vine vorba despre asta dar suntem oameni veseli, care isi fac treaba cu placere in super atelierul nostru si care la sfarsitul zilei isi doresc clienti multumiti.


Povestea noastra este reala, nu un artificiu de marketing te asteptam si pe tine sa te convingi singur de asta prin profesionalismul nostru, atentia la detalii si transparenta serviciilor pe care le oferim. De asemnea iti multumim ca faci cumparaturi locale si sustii micile afaceri!


Te asteptam si pe pagina noastra de Facebook unde te tinem zi de zi la curent cu aranjamente noi si promotii, video uri DIY si live-uri.

Esti in siguranta

Newsletter

Newsletter-ul Floristicat te ajuta sa alegi buchetul de flori perfect. Plus ca ai access mai usor la o multitudine de oferte!

Toate drepturile rezervate S.C. Floritales SRL © 2017. Nr. R.C.: J40/426/2017, C.U.I.: 36930829, Capital social 13500 RON
Adresa Floristicat.ro: Strada Titus Nr.25, Ap.1, Sector 4, 040166 Bucuresti. Telefon: +40 740 604 604.